Uitzendbureau

Personeel

ADLEX Dienstverlening heeft uitzendkrachten die hard werken en bereid zijn om over te werken. Wij hebben medewerkers voor werk in de productie, het magazijn, de logistiek, bouw, schoonmaak en techniek. Wij leveren u de juiste mensen binnen zeer korte tijd.

Kosten

ADLEX werkt met marktconforme tarieven. Het grote verschil zit in de service. Doordat wij ervoor zorgen dat op de werkplek continu de juiste mensen aanwezig zijn (dus ook bij eventuele uitval door ziekte of vakantie) kunnen wij u continuïteit garanderen.Het terugdringen van personeelsuitval, zorgt voor betere continuïteit en dus voor hogere productiviteit, waardoor u uiteindelijk een hoger rendement zal behalen.

Vervoer

Vanzelfsprekend behoeft u geen zorg te dragen voor vervoer van en naar de werklocatie. ADLEX zorgt dat de medewerkers naar u toe worden gebracht en opgehaald. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat de medewerkers altijd op tijd aanwezig zijn.

Papierwerk

ADLEX Dienstverlening neemt u alles uit handen. Wij verzorgen naast het vervoer naar Nederland, de huisvesting, begeleiding en de complete administratie. Uiteraard volgens de Nederlandse Wet- en Regelgeving. Ook kunt u er op rekenen dat de medewerkers minimaal het wettelijke minimumloon krijgen, of volgens uw CAO branche betaald krijgen.

Technisch

Wij kunnen met name in de metaalsector gekwalificeerde kandidaten leveren.

Bouw

In de bouw heeft ADLEX reeds veel ervaring. Wij bezorgen u specialisten in de bouw zoals; timmerlieden, schilders, stukadoors, tegelzetters, metselaars, elektriciens, loodgieters, steigerbouwers etc. Voor dergelijk vakwerk hebben we echter iets meer tijd nodig dan in andere sectoren om de juiste personen voor u te selecteren.

Productie

In de loop der jaren hebben we in vele takken van sport in de industrie ervaring opgedaan. Daarnaast zijn we actief in vele soorten bedrijven als het gaat om werkzaamheden zoals: orderverzamelen, productie, magazijn, laden en lossen, enz.

Schoonmaak

Voor schoonmaak werkzaamheden in kantoren en bedrijfspanden zorgen wij ook voor de juiste mensen. Inmiddels is er veel ervaring op dit gebied. Ook als er aan bepaalde veiligheidseisen voldaan moet worden zijn er de juiste certificeringen.